Over

Hoşgeldiniz!

Welkom op Dokter In Turkije! Een website over emigreren, wonen in het buitenland, en werken als dokter in Turkije.

Mijn naam is Maartje, in 2015 emigreerde ik naar Turkije. Dokter In Turkije is het vervolg op de blog Tante In Turkije, waar ik ervaringen deelde in het eerste jaar na mijn emigratie. Dokter In Turkije gaat verder waar Tante in Turkije op hield.

Deze website is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over emigreren, wonen en werken in het buitenland, en natuurlijk leven in Turkije. Dokter in Turkije staat niet alleen voor het beroep van arts wat ik uitoefen, maar staat ook symbool voor de kennis die ik op deze website deel omtrent het emigreren naar Turkije.

In de Expatguide vind je handige artikels met tips die je kunt gebruiken als je erover nadenkt naar het buitenland te verhuizen. Of misschien woon je al in het buitenland en ben je op zoek naar specifieke informatie over bijvoorbeeld verblijfsvergunningen, werkvergunningen, onderwijs, gezondheidszorg, etc.

Op de Blog schrijf ik elke zaterdag persoonlijke verhalen over mijn leven en werk in Turkije.

Voor vragen en advies op maat verwijs ik je door naar de Contact pagina.

Aan de inhoud van Dokter in Turkije kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Dokter in Turkije kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van deze website. Check voor de laatste informatie over visa en overheidszaken altijd de websites van de officiële instanties.

Volg mij ook op Instagram en Facebook!