Persoonlijke Update: Vriendinnetjes op bezoek en Suikerfeest!

Het was me het weekje wel weer! Mijn vriendinnetjes Suzanne en Eline kwam over uit Nederland, en vanwege het Suikerfeest had ook ik een paar dagen vrij. We gingen lekker veel naar het strand, en ze organiseerden een mini-babyshower op de hotelkamer. 

Op zaterdagavond kwamen Suzanne en Eline laat aan in Bitez. We hadden eigenlijk pas de volgende ochtend afgesproken, maar als verrassing besloten we om ze op te wachten, en samen wat te drinken. Sinds ik zwanger ben ga ik heel vroeg naar bed, dus kon ik die avond bijna mijn ogen niet openhouden. Maar het was het waard! Zo leuk om weer samen te zijn.

Zoals jullie weten vinden we het heerlijk om op zondag uit ontbijten te gaan, maar soms is het ook zo fijn om lekker thuis op het balkon te zitten! Ik maakte een Turks onbijtje klaar, waarna we richting strand vertrokken.

Later die week kwamen Suzanne en Eline een aantal keer bij ons eten, en gingen we ook nog een avondje uit eten bij Sugar & Salt in Bodrum. Nu we niet meer in het centrum wonen kom ik er eigenlijk niet meer zo vaak, dus het was leuk om weer even rond te wandelen. Ondanks de regen, want die avond onweerde het heel hard. Heerlijk! Hieronder zie je ons schuilen onder een bougainville.

Heel schattig: ze organiseerden een mini-babyshower op de hotelkamer. Ik ben vergeten een foto te maken van de kleertjes, dat zal ik doen als junior ze aan heeft!

Voor suikerfeest ging Hasan twee dagen naar Istanbul, waar zijn moeder behandeld wordt. Toen hij terug kwam gingen we langs bij zijn tante die met haar vier kinderen in Bodrum woont. Zij is de enige familie die in de buurt woont. De rest van de familie woont in Hatay, tegen de Syrische grens aan. Een lokale specialiteit daar is Künefe. Een soort engelenhaar met speciale gesmolten kaas, wat wordt gegeten met Turks ijs. Het klinkt misschien niet zo lekker, maar je moet het een keer geprobeerd hebben!

De laatste dag van het Suikerfeest brachten we door op het strand. Het was tevens de laatste dag voor Suzanne en Eline in Bodrum. Het blijft altijd moeilijk om weer afscheid te moeten nemen, maar ik weet zeker dat ze snel weer komen. Suus heeft al geboekt voor september, en ik denk dat Eline ook al nadenkt over een volgende keer. Ze zeggen niet voor niets, als je in Bitez eenmaal van het water hebt gedronken, blijf je altijd terug komen!

Voor meer foto’s en een kijkje achter de schermen: volg mij op Instagram en Facebook!

Maartje

4 Replies to “Persoonlijke Update: Vriendinnetjes op bezoek en Suikerfeest!”

  1. Het was een heerlijke week! Zo fijn om weer met z’n drietjes te zijn en te kunnen zien waar je woont 😙

    1. Jaaa ik vond het ook heel leuk om eindelijk aan je te kunnen laten zien!! Kom maar gauw nog een keertje terug! 😘

Reageren